Rammstein zet Arnhem in vuur en vlam

De bandleden van Rammstein hebben zondagavond de sterren van de hemel gespeeld in een uitverkocht Gelredome in Arnhem. De metalrockers stonden weer op het podium nadat een optreden in Luxemburg vrijdag vanwege een ziek bandlid werd afgelast.

De Duitse band vermaakte het publiek, 35 duizend man, anderhalf uur met hun muziek. Veel werk uit hun nieuwste album ‘Liebe ist für alle da’, maar ook Rammstein-klassiekers passeerden de revue. De metalband was vier jaar geleden voor het laatst in Nederland te zien.

Zanger Till Lindemann liet blijken dat hij nog steeds van spelen met vuur houdt. Met vlammenwerpers, vuurwerk door de zaal en een brandende man op het podium was het weer een vurig spektakel.

Topconditie

Toetsenist Christian Lorenz alias Flake liet op zijn beurt zien dat hij in topconditie is. De artiest liep bijna de hele show op een bewegende loopband. Toen hij even van de band afstapte, maakte hij in een rubberboot een ’tochtje’ over het publiek. Na twee toegiften stopten de Duitsers ermee.

Pinkpop maakte maandag bekend dat Rammstein een van de hoofdacts wordt tijdens de 41e editie van het festival.

Bron: Nu.nl


4 reacties op Rammstein zet Arnhem in vuur en vlam

 1. The concert was great!! The show was very spectacular.

  At the first few songs the sound wasn’t very clear but they made it better when the concert continued.

  The only thing I didn’t understand was how they can give such a big concert without any big television of plasma screens. We hade seets at the other end of the Gelredome and we could only hear them but not see. Also if you had a place on the field there is no way you could see anything.

  My opinion is that not only the sound is important but also see the band on their instruments.

 2. Hoi het concert was echt goed Ik zelf had ook een zitplaats aan de linkerkant van de tribune.en het was goed te zien van af hier.
  Ik wil graag van mensen die op het veld hebben gestaan en foto’s of vidio opnames hebben gemaakt vragen? Kan Ik dat krijgen bedankt.

 3. Rammstein was zondag avond super vet.
  ik had staan plaatsen heb weinig gezien. ma ’t gene dat ik zag was super.

  (op youtube zijn genoeg filmpjes te vinden van zondag avond! Moet je maar eens kijken! 😀 )

  groetjes

 4. Avatar kabbelendkontwater
  kabbelendkontwater zegt:

  Zondag geweest, knap staaltje werk weer van de mannen. Technisch erg goed in elkaar gezet, special effects overweldigend.

  Zang kwam wat lastig op gang, waarschijnlijk door de stemproblemen van Till. Maar na het eerste nummer was de strot weer prima in orde 😉

  Rammstein fans die niet geweest zijn hebben imho echt wat gemist …