Rammstein nomineren voor Agendainfo Awards

Agendainfo Awards 2009
De bekende uitgaans websites Podiuminfo.nl, Festivalinfo.nl, Cabaretinfo.nl en Agendainfo.nl reiken sinds een aantal jaren awards uit, de Agendainfo Awards.
De nominatieronde voor de awards van 2009 is begonnen. Meer dan 200 leden van de website zijn naar het concert geweest, dus Rammstein maakt een goede kans om door de nominatieronde te komen. Laten we met zijn allen proberen Rammstein awards te laten winnen! Kijken hoe ver we komen!

Hier staat de uitleg:
www.podiuminfo.nl

Je kunt Rammstein nomineren in de volgende catagorien.:
– beste live-act
– beste artiest internationaal
– beste concert

In totaal zijn er 14 categorieen waarin je je favoriete festivals, concerten, podia, cabaretiers en artiesten kunt nomineren voor de definitieve stemronde van de Agendainfo Awards.
Eind januari zijn alle genomineerden bekend en kan je je stem laten gelden in de definitieve stemronde.

Maak tevens kans op schitterende prijzen
Met de hulp van partners Pinkpop, Exit, Sziget en meer kunnen we ook nog eens schitterende prijzen verloten onder iedereen die zijn/haar stem(men) uitbrengt.

Hoofdprijzen zijn:
– 2 Pinkpop drie-dagen-tickets
– 1 Ticket voor een niet uitverkocht festival naar keuze
– 2 keer een Ipod Nano 4GB

Bron & Meer info: www.podiuminfo.nl


Een reactie op Rammstein nomineren voor Agendainfo Awards

  1. Als ze video screens hadden meegenomen had ik ze best willen nomineren. Er is een mooie vuurshow gezien door de fans op de tribunes maar je wilt toch ook een stukje band zien. Begrijp me niet verkeerd, ik stond al in Stollberg in 1998 in een klein zaaltje met een paar honderd fans op de eerste rijen dus ik brand ze echt niet af, maar er is voor een nominatie “beste live act” of “beste concert” net niet genoeg gedaan voor de mensen na de eerste 20 rijen in het publiek.